Vårt företag startades 2005 av Fredrik Strömblad, efter en semesterresa i Asien, då Fredrik inhandlade ett antal större fontäner och skulpturer.

 

Vänner och bekanta ville också ha fontäner till sina trädgårdar och vips var en affärsidé och ett företag fött.

 

Tanken har sedan starten varit att kunna erbjuda konsthantverksmässigt tillverkade produkter i små serier, främst i metaller av olika slag. Våra produkter skall vara varaktiga och klassiska, till skillnad från ”slit och släng”, men ändå ha en modern touch.

 

Det började med brons för trädgård och inredning. Sedan fortsatte det med mässing under varumärket Gusums Messing som funnits sedan 1653.

 

Varaktighet och egen design följdes upp med att vi köpte väskvarumärket Oscar Borgström som sålde egendesignade väskor i både ny och vintage canvas. Återvinning blev det också genom att vi utvecklade en trädgårdsmöbelserie i återanvänt trä.

 

I juli 2014 tillkom Munka Sweden, ett välkänt varumärke för tennprodukter. Det enda varumärket med en större produktion och egendesign av tennprodukter som erbjuds hela den svenska återförsäljarmarknaden.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.