Munka tenn

Riktigt konsthantverk är unikt, personligt och blir bara vackrare ju mer du använder det. Hos oss hittar du tennföremål som är tidlöst klassiska eller modernt nyskapande.

Alla våra produkter tillverkas av exklusivt tenn av högsta kvalitet och passar självklart både för mat och dryck. Produkterna tillverkas av skickliga hantverkare, som sätter sin unika prägel på varje enskilt föremål.


Några goda råd

Om du vårdar dina tennföremål kommer de att vara till glädje både för dig och kommande generationer.

Tennföremål rengörs enklast med diskmedel och vatten.
Ev. fläckar kan försiktigt putsas bort med metallputs eller
fin stålull.

Låt inte ljus brinna ner i ljusstaken. Tenn är ett mjukt material och värmen från lågan kan smälta materialet.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.