Servettring med Lapis lazuli sten

Servettring med Lapis lazuli sten

Servettring i tenn med en vackert blå Lapis Lazuli sten. Denna servettring kan

köpas styckvis.

Artikelnummer

SER0027

750 kr

inkl. moms

Beskrivning

ALLMÄNT
Denna servettring ingår i Munka Sweden unika design med individuellt infattade stenar och är tillverkad helt i tenn. Här kombinerar vi härligt högpolerat tenn med olika kända stenar. Hela servettringen är handgjord med infattningen som görs individuellt för varje sten.

LAPIS LAZULI
Lapis Lazuli är ett mineral som ursprungligen användes för att tillverka färgpigmentet ultramarin. Numera används den mest till smycken och healing.


Lapis lazuli påträffas oftast invuxet som större eller mindre partier i kalksten. Lapis återfinns i Afghanistan, vid den västliga ändan av Bajkalsjön i Sibirien och i Chile.


I healingsammanhang används Lapis Lazuli till att ta ner feber och för att bota blodsjukdomar. Den stärker synförmågan, om den bärs regelbundet. Lapis Lazuli är en upplyftande andlig meditationssten och hjälper också mot depression.
Den stärker kärleksbanden och troheten mellan kärlekspar.


Lapis Lazuli är en skyddssten och inger mod och kan användas på halschakrat och tredje ögat.
I forna Egypten kallades den för Himlens sten och symboliserar tankens kraft. (Egypterna ansåg att gudarnas hår var gjort av Lapis Lazuli).


Lapis Lazuli är helgad åt den grekiska gudinnan Afrodite, den romerska Venus och den egyptiska Isis, och drar till sig kärlek och främjar djup sömn. Den är lämplig att använda i magiska sammanhang som har att göra med fruktbarhet och barn.

Om Lapis Lazuli läggs över det tredje ögat (pannchakrat), så underlättar den meditation och andliga övningar. Den motverkar negativa inflytanden från omvärlden, samt avvärjer illvilliga övernaturliga krafter.

Vad mer kan man begära av en enkel sten till ett facilt pris.

Egenskaper

Specifikationer

Bredd

58 mm

Höjd

32 mm

Vikt

Material

Tenn och Lapis Lazuli

Skötselråd

Tvätta med fuktig trasa med eventuellt lite handdiskmedel.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till oss så ringer Mr Fredrik him self upp dig inom kort. Vi vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter för att göra ett tryggt köp.