Det är inte alltid lätt att hitta rätt pump till rätt fontän. Mycket kan bero på vilken placering själva fontänskulpturen skall ha i förhållande till vattenytan;

  • är avståndet långt eller kort mellan fontän och pump
  • skall skulpturen stå högt ovanför vattenytan eller precis vid vattenytan
  • skall skulpturen spruta långt eller bara ha en lite rinnande funktion
  • passar dimensionen på anslutningen mellan pump och skulptur

Allt detta måste man fundera över när man bestämmer vilken pump man skall köpa. Vi har 15 års erfarenhet av pumpar till fontäner och hjälper dig, som kund,  gärna med råd kring detta. Skicka ett mail eller ring oss, så hjälper vi dig.

Genom att handla genom oss, får du hjälp med att välja pump och du får en bekymmersfri montering av din fontän.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.