VÄLKOMMEN TILL MR FREDRIK BUTIK

 I vår butik på landet utanför Enköping hittar du delar av vårt sortiment och då främst utgående produkter, II-sortering och prover som du kan köpa till reducerat pris - oftast 50% på ordinarie pris för dessa produkter.

 Våra sommarmöbler har vi ett antal i andra sortering till halva priset.

 Vi har kombinerat detta sortiment med diverse antikviteter och kuriosa.

 Du handlar i det fria och i butiken, som har en låg besöksfrekvens men jämn, så oftast är du helt ensam i butiken.

  Vi har normalt öppet för sommarsäsongen lördagar och söndagar  mellan kl 13.00 - 17.00 under april till veckoslutet 22 - 23 augusti.

BUTIKEN HÅLLER JUST NU STÄNGT. VI HOPPAS KUNNA ÖPPNA UPP UNDER SLUTET AV APRIL ELLER BÖRJAN AV MAJ.

 Vill du komma även om vi har stängt så ring eller maila dagen innan eller om du vill boka en egen tid i butiken så löser vi det. Är vi hemma så öppnar vi upp butiken. Är det något speciellt som du önskar att handla så ring i förväg så vi kan vara säkra på att det finns i butiken eller ta hem det från vårt lager. Säkrast är då att kontakta oss minst ett dygn i förväg.

 Du kontaktar oss enklas på fredrik@mrfredrik.se och på telefonnummer 070-660 59 80.

 För vägbeskrivning klickar du här

 

 

 

 

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.