VÄLKOMMEN TILL MR FREDRIK BUTIK

 

I vår butik på landet utanför Enköping hittar du delar av vårt sortiment och då främst utgående produkter, II-sortering och prover som du kan köpa till reducerat pris - oftast 50% på ordinarie pris för dessa produkter.

Vi har kombinerat detta sortiment med diverse antikviteter och kuriosa.

Vi har öppnat för sommarsäsongen  lördagar och söndagar  mellan kl 11.00 - 17.00 under april tom augusti.

Vi öppnar för  julhandeln lördagar och söndagar från den 9 november och helgerna framöver. Från den 13 december håller vi öppet dagligen fram till julafton..

Öppet mellan kl 11.00 - 16.00

Vill du komma någon annan tid så ring eller maila dagen innan. Är vi hemma så öppnar vi upp butiken. Är det något speciellt som du önskar att handla så ring i förväg så vi kan vara säkra på att det finns i butiken eller ta hem det från vårt lager. Säkrast är då att kontakta oss minst ett dygn i förväg.

 Du kontaktar oss enklas på info@mrfredrik.se och på telefonnummer 070-660 59 80.

 För vägbeskrivning klickar du här.

 

 

 

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till oss så ringer Mr Fredrik him self upp dig inom kort. Vi vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter för att göra ett tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.