Kruka i mässing "Duchess"
Kruka i mässing "Duchess"
Kruka i mässing "Duchess"

Kruka i mässing "Duchess"

Kruka i mässing "Duchess", diameter 8,5 cm, höjd 9 cm, vikt 180 gram

Artikelnummer

MÄS0005

290 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ytterkruka i mässing i form av en krona. Kan även användas som coaster för vinflaskor.br /Krukan ärdragen i ett stycke metall och är därför helt säker som ytterkruka (alltså inga svetsfogar som kan läcka). br /Denna modell heter "Duchess" i serien "Crown". br /Dennamodell finns också i nysilver.br /Krukan levereras i en trevlig presentförpackning och inuti denna så ligger krukan i en mörkblå sammetspåse med snoddar.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.