GLANOL Ultra Soft Metallpolish (100 ml kräm)

GLANOL Ultra Soft Metallpolish (100 ml kräm)

Putsmedel för nysilver, kromade produkter och andra känsliga metaller och legeringar.

Artikelnummer

PUT0002

184 kr

inkl. moms

Beskrivning

GLANOL Ultra Soft Metallpolish (100 ml kräm)

Vi rekommenderar att du använder GLANOL Ultra Soft Metallpolish för nysilver, kromade produkter och andra känsliga metaller och legeringar. Obs! prova alltid på ett osynligt ställe (t ex undersida)

innan Du använder den på ett pläterat föremål. Var också noggrann att förhöra dig om att produkten inte är lackerad, vilket vissa av nysilver produkter kan vara. I Mr Fredriks sortiment är vissa av de försilvrade krukorna, Prinsess, Duchesse etc lackerade.

Efter poleringen lämnar Glanol® metallpolish en vattenavvisande skyddsfilm som skyddar mot smuts, korrosion och oxidering och gör att glansen bibehålls längre. Detta helt utan att det lämnar några avlagringar efter sig.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.