GLANOL Metallpolish (100 ml kräm)

GLANOL Metallpolish (100 ml kräm)

Putsmedel för mässing, koppar och silver (OBS för nysilver använder du GLANOL Metallpolish Ultra Soft)

Artikelnummer

PUT0001

184 kr

inkl. moms

Beskrivning

GLANOL Metallpolish (100 ml kräm)

Vi rekommenderar att du använder GLANOL Metallpolish till mässing, koppar och silver (OBS för nysilver använder du GLANOL Metallpolish Ultra Soft) . Obs antikiserad mässing skall ej putsas då de är lackerad med en genomskinlig lack och därför inte skall putsas. Även nysliverprodukter kan vara lackerade och skall då inte putsas. . I Mr Fredriks sortiment är vissa av de försilvrade krukorna, Prinsess, Duchesse etc lackerade. För andra nysilverprodukter rekommenderar vi GLANOL Ultra Soft Metallpolish

Efter poleringen lämnar Glanol® metallpolish en vattenavvisande skyddsfilm som skyddar mot smuts, korrosion och oxidering och gör att glansen bibehålls längre. Detta helt utan att det lämnar några avlagringar efter sig.

RING MIG NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Har du någon fråga om våra produkter ringer du till mig personligen. Det kan vara allt från att få veta om hur en pump funkar, vad en produkt väger, när den kommer levereras eller att det varit något fel på produkten.

Då ringer du och talar med mig på 070-660 59 80. Skulle du inte nå mig direkt så hittar du precis här nedan BLI UPPRINGD och då ringer jag så fort jag är ledig.

Bli uppringd

Du kanske har frågor om någon produkt, frakten eller något annat? Skicka ditt mobilnummer till mig, så ringer jag personligen upp dig inom kort. Jag vill att våra kunder skall få så god kunskap om våra produkter som möjligt, för att göra ett så bra och tryggt köp.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Du som har en fysisk butik eller en webbutik kan bli återförsäljare av våra produkter.